Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lady Gaga je uspjela srušiti još jedan rekord u nizu.


Nakon što je ušla u povijest interneta kao prva video franšiza čiji je sadržaj na internetu probio granicu od milijardu posjeta, bila proglašena najtraženijom ženskom osobom na internetu, u tijesnoj utrci potukla Baracka Obamu i postala prva živuća osoba u povijesti koja je uspjela skupiti deset milijuna obožavatelja, to jest 'lajkova' na Facebooku, Lady Gaga je oborila još jedan rekord, postavši osoba s najviše nominacija za MTV Video Music Awards ikada.

Vezani članci Slika nije dostupna Kakvo je to perje na glavi!? Slika nije dostupna Lady Gaga: Moja prelijepa vagina je jako uvrijeđena!

>> Lady Gaga održala kontroverzni nastup u Phoenixu

>> Gaga potukla Obamu: Prva do 10 milijuna 'lajkova' na Facebooku

Gaga je s pjesmama 'Bad Romance' i 'Telephone' nominirana u čak 13 kategorija, uključujući one za video godine, najbolji pop video, najbolji pop video, najbolji video ženskog izvođača, najbolju suradnju, najbolji dance video, najbolju režiju i najbolju koreografiju, između ostalog.
Osim rekordnog broja nominacija, Gaga je postala prvi ženski izvođač u povijesti koji ima dva videa u konkurenciji za video godine! Nakon Gage po broju nominacija slijedi Eminem s osam nominacija, za pjesme 'Not Afraid' i 'Filled', a po pet nominacija zaradili su Beyonce, B.o.B i Florence and The Machine.

Nema uopće sumnje da će Gaga 12. rujna na dodjeli MTV Video Music Awardsa u Los Angelesu tijumfirati, samo je pitanje koliko će zlatnih astronautića odnjeti kući, a da bi srušila rekord video uratka za pjesmu Petera Gabriela 'Sledgehammer' i postala povijesna pobjednica, mora ih osvojiti čak devet komada…

Ukoliko želite glasati za Gagu ili nekog drugog izvođača nominiranog ove godine za MTV Video Music Awards, to možete učiniti ovdje!