Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Posljednje informacije potvrđuju ono o čemu se dosad nagađalo. Michael Jackson boluje od raka kože što su liječnici navodno dijagnosticirali prije mjesec dana. Ipak, jackson navodno neće odustati od planiranih koncerata


Michael Jackson se već mjesec dana bori protiv raka kože. Bolest je dijagnosticirana nedavno uz uglednoj klinici na Beverly Hillsu gdje je pjevač obavio testove kože.

Vezani članci Neftali Martin Frizer dirljivom gestom ganuo cijeli svijet, njegov čin solidarnosti rasplakao je kolegu Slika nije dostupna Douglas prvi put progovorio o borbi s rakom

Prema informacijama testovi su pokazali stanice raka kože na tijelu, te stanice na licu koje bi potencijalno mogle eskalirati u rak kože. Pjevač je isprva bio vrlo zabrinut, no liječnici su uvjereni kako je bolest u početnoj fazi, te se može uspješno tretirati.

Pjevač pak ne odustaje od planiranih koncerata i čini sve što je moguće kako bi bio u što boljoj zdravstvenoj formi. Između ostalog posjećuje i dermatologa na Beverly Hillsu, a pretpostavlja se kako je riječ o ponajboljem stručnjaku za rak kože dr. Ralphu Masseyu.

Michael Jackson je imao najmanje deset plastičnih operacija na licu, nekoliko operacija nosa, pretpostavlja se i kako je izbijeljivao i kožu. Godine 2002. primijećeni su prvi znakovi lošeg stanja lica, osobito nosa koji mu navodno toliko uzak da ne dozvoljava normalan protok zraka.

Upitan o informacijama o raku kože, Jacksonov glasnogovornik nije demantirao bolest.

- Ne mogu komentirati te navode i zaista više ništa ne mogu reći.