Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gitarist škotskog rock benda Texas, Ally McErlaine u kritičnom je stanju nakon što je pretrpio moždanu aneurizmu koja uzrokuje abnormalnog proširenja krvnih žila, odnosno krvarenje u mozgu.


40-godišnji McErlaine, koji je jedan od osnivača Texasa, srušio se u četvrtak u Londonu nakon čega je hitno prevezen u bolnicu. Liječnici se bore za njegov život, a menadžer benda izjavio da je slijedećih 48 sati najkritičnije za njegov život. Pjevačica Sharleen Spiteri nada se da će se njezin kolega i prijatelj oporaviti:

Vezani članci Pištolj, ilustracija Nova pucnjava u Teksasu, muškarac ubio najmanje troje ljudi. Već je bio u zatvoru zbog zlostavljanja djeteta Slika nije dostupna Pjevač Poisona u kritičnom stanju nakon izljeva krvi u mozak

'Kao i svi ostali, i ja se očajnički nadam da će Ally biti dobro. U šoku sam. On mi je dobar prijatelj.', izjavila je pjevačica škotskog benda. Grupa Texas nastala je u Glasgowu 1988. godine. Neki od njezinih najvećih hitova su 'Say What You Want', 'Summer Sun' i 'I Don't Want A Lover'.