Opjevala je 'Zdravo Marijo', žali za Marijom Magdalenom, a sada se okušala kao Saloma - tko drugi nego Severina!


Slikaru Dimitriju Popoviću koji posvećeno radi na svom triptihu Judita - Marija Magdalena - Saloma pozirala je pjevačica koja obožava koketirati s religijskom ikonografijom, Severina dakako.

Vezani članci Severina Severina se prihvatila peglanja u golišavom izdanju pa videom obožavatelje nasmijala do suza Severina - 1 Seve u haljini s prorezom na dekolteu uputila najljepše čestitke, a zbog novih fotki joj poručili da je s godinama sve ljepša!

Iako je Sevka u stvari željela utjeloviti Mariju Magdalenu, nakon što je izdala album 'Zdravo Marijo' polaskana je što je pozirala kao jedna od najintrigantnijih žena u povijesti kršćanstva.

Dimitrija su fatalne žene privlačile još iz doba mladosti, kako je sam priznao u intervju za Sevefunclub.com, požurivši naglasiti samo one biblijske.

No, kao što Sevki Saloma nije prva ljubav, tako ni Popoviću Severina nije bila baš prvi izbor da mu pozira za novi slikarski opus. Birao je, birao, te je na kraju odabrao Severinu između, kako je izjavio, gospodične što izvrsno izvodi istočnjačke plesove i jedne profesionalne balerine.

>>   Banjalučki političari: Severina nije simbol srpstva!

>> Severina i dalje drži mjesto br. 1 hrvatskih seksualnih afera

Na odluci nije požalio budući da je, kako je naglasio, Severina uistinu bez konkurencije kada je riječ o privlačnoj energiji punoj senzualnosti kakva odlikuje biblijsku princezu.

Za vrijeme njihovih sesija Severina je na kratko izgubila koncentraciju pa se pomakla iz poze što je promijenilo kompoziciju, te ju je Popović potegao za kosu i vratio u prvobitni položaj.

Ciklus Salome čiju posebnu cjelinu čine fotografija oslikane akrilom fotografije sa Severininim likom biti će prikazan na izložbi u Muzeju Mimara 16. rujna.

Vidjet ćemo hoće li Sevka rasprodati izložbu kao što je to učinila s Riječkim kazalištem koje je iz dana u dan bilo dupkom puno kada ju je svojedobno Mani Gotovac pozvala da odglumi barunicu Castelli, protivno larmi puritanaca koji kulturi ne mogu oprostiti prefiks popularna.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju