136431
136431
136431
136431
136431

Severina i dalje drži mjesto br. 1 hrvatskih seksualnih afera

  • , 19.08.2010., 08:12
  • Autor:
  • komentara

Seks na jahti s Milanom Lučićem hrvatsku javnost zabavlja već šest godina.

 
 
 
 

Nedavno su vas novinari InMagazina podsjetili na seks afere koje su protresle svjetsku javnost. Glavni akteri mahom poznati glumci, sportaši, ali i političari. Vođeni tim primjerima InMagazin ekipa zagrebala je ispod površine na oko običnih života hrvatskih javnih osoba. A kad zagrebeš ispod površine, svi su ljudi na svijetu isti. Svi jednako griješe.

Ipak, često nam se čini kako su poznate osobe puno grešnije od javnosti nepoznatih. No razlika je samo u tome što su poznati pod stalnom lupom javnosti, i svaki njihov korak se bilježi. A nađu li se u središtu kakvog seks skandala, onda je to priča koja danima zabavlja javnost.

A javnost je dosad najviše zabavila - Severina. Seks na jahti u zagrljaju Milana Lučića Hrvate zabavlja već šest godina, koliko je prošlo od objave filmića na internetu.

>>Pogledajte InMagazin

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se