Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevač Amir kazić Leo snimio je novi singl pod nazivom 'Bolji nego ja' koji najavljuje njegov novi pop album.


Za većinu pjesama na albumu Leo je i autor glazbe. Kaže da mu je ovaj album najbliži 'u privatnom smislu' te da ga pjesme s novog albuma mogu dočarati upravo onakvog kakav je.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Najseksepilnije izdanje plavokose Beyonce Slika nije dostupna Preseksi Shakira atributima promovira novi singl!

Sam je napisao glazbu, dok je za tekstove pjesama zaslužan Fayo. Aranžman i produkciju potpisuje Igor Ivanović. Leo je potpisao menadžerski ugovor s agencijom Talent proizvodnja, koja vodi brigu oko njegovog novog albuma i daljnje karijere. Za album 'Prokleta ljubav' pjevač je dobio srebrnu ploču, a za još uvijek aktualni album 'Krevet od ruža' zlatnu.

Sve je krenulo s poznanstvom s Đorđom Novkovićem

Amir Kazić Leo rođen je 17. listopada u Tomini, Bosna i Hercegovina. Već u ranoj mladosti stječe svoja prva glazbena iskustva kao član kulturno-umjetničkog društva Grmeč. 1995. godine upoznao je Đorđa Novkovića i tada dolazi do prekretnice u njegovoj karijeri. 1997.g. na 'Osijekfestu' osvojio je drugu nagradu publike i nagradu za najbolju interpretaciju, a u kolovozu iste godine u duetu s Blanšom na festivalu 'Melodije Hrvatskog Jadrana' za interpretaciju pjesme tipičnog dalmatinskog melosa osvaja nagradu 'Naj debitant'.

Teško je nabrojati sve nagrade kojima se može pohvaliti ovaj pjevač, ali je bitno izdvojiti kako je dosad snimio i izdao pet studijskih i tri kompilacijska albuma. osim pto se bavi stvaranjem valstitih pjesama, leo piše i za neke druge hrvatske glazbenike, poput Zlatka Pejakovića, Hanke Paldum, Harisa Đinovića, Nede Ukraden, Feminnem, Maje Blagdan i druge.

Njegov novi singl 'Bolji nego ja' možete preslušati ovdje.