Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica Sharon Stone očito u svojim genima nosi otpornost na godine jer razlika u njenoj figuri danas u pedesetima i koje desetljeće unatrag zaista ne nosi toliku razliku. Ne vjerujete?


Kada se sjetimo glumice u 'Sirovim strastima' gdje je bila čak 18 godina mlađa, zasigurno su prve asocijacije na Sharon: mlada, lijepa, seksipilna. Danas u 52-oj godini života sve je isto osim onoga 'mlada'. Ne da joj na figuri mogu pozavidjeti sve žene njene generacije već i mnogo mlađe.

Vezani članci Slika nije dostupna Nakon 20 godina i dalje je pravi 'komad i pol!' Slika nije dostupna Misli kako danas izgleda bolje nego prije 25 godina!

Da bi potkrijepili tvrdnje, dajemo na uvid fotografije iz niskobudžetne komedije 'Five Bucks a Day' u kojima se pojavljuje u tigrastom bikiniju i drugim malim krpicama koji ističu sve što trebaju kod jedne zavidne linije, gdje je i dekolte dao svoj doprinos. Blista kao u najboljim mladenačkim danima kada se isticanje atributa smatra puno poželjnijim i oku ugodnijim, ali za Sharon nema zime.

>> FOTO: Celebrityji koji ne stare

>> FOTO: Sharon Stone jecala sama u kafiću

Možda je ova komedija zaista nepravedno niskobudžetna, a ukoliko mislite drugačije, možda vas ove fotografije razuvjere.