Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Holivudska glumica u Australiji ima posjede veličine Mađarske.


Prema istraživanju objavljenom danas u časopisu New Statesman Australska tvrtka 'Kidman Holdings' jedna je od osam najvećih zemljovlasnika u svijetu, a njihovi vlasnici rođaci su Nicole Kidman.

Vezani članci Slika nije dostupna Koja zvijezda ima bolji dekolte? Slika nije dostupna Aniston, Kidman ili Decker - koja je seksepilnija?

'Kidman Holdings' je osnovao Sidney Kidman u 19. stoljeću, kada je navodno s trinaest godina pobjegao od kuće, a jedino vlasništvo koje je imao bio je jednooki konj. Umro je 1935 godine.

Nicole Kidman se rodila u Honolulu, ali je odrasla u Australiji. Ranije objavljena studija otkrila je da su njeni predci Bridget i James Callachar uplovili u Sydney brodom 'Agnes Ewing' u siječnju 1842. godine. Preselili su u Port Macquarie kao poljoprivrednici, a njihov je sin Nicholin šukundjed.

Glasnogovornik glumice, čiji je otac biokemičar a majka medicinska sestra, je odbio komentirati 'Kidman Holdings.' Na vrhu liste, prema spomenutom istraživanju nalazi se Britanska kraljica koja posjeduje 6.6 bilijuna oranica Commonwealtha u 32 zemlje.

>> Nicole Kidman je otkrila zašto je rođenje bebe držala u tajnosti

>> Nicole Kidman i Keith Urban dobili curicu