Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Dragošju se za vrijeme adventa situacija počinje ozbiljno zahuktavati. Zloglasni Kec, kojeg glumi Slavko Juraga, predstavljajući se kao Tomin (Amar Bukvić) galerist uživa u gostoprimstvu Dragošjana, te vrši sve veći pritisak na Tomu.


No Tomu osim Keca more puno važnije brige. Tomo će pred Božić dobiti najljepši mogući dar i napokon saznati da je otac male Mire (Mateja Kruhak). Lorenu (Katarina Radivojević) će i dalje tištiti ljubavni problemi s Rankom (Janko Popović Volarić), a srce dr. Dražena Ricijaša (Robert Jozinović) nakon Jane će okupirati mlada zubarica Ana.

Vezani članci Slika nije dostupna Nikolina Pišek: Ucijenila sam ih i zaprijetila da o meni lijepo pričaju! Slika nije dostupna Zadnja klapa 'Najboljih godina'

Set 'Najboljih godina' tako će nakratko posjetiti zvijezda hrvatske glumačke dijaspore, Nina Juraga. Prelijepa njemačka glumica hrvatskog podrijetla, koja će se naći u ulozi zubarice, rođena je 17.prosinca 1975. godine u Mönchengladbachu u Njemačkoj. Zanimljiv je podatak da je Nina podrijetlom s otoka Murtera, te nosi isto prezime kao i Slavko Juraga koji se također pojavljuje u seriji 'Najbolje godine'.

Nina se još kao tinejdžerica bavila glumom, a od 1997. godine glumi u serijama i filmovima njemačke televizije. Najveću popularnost dobila je u njemačkoj seriji 'Verbotene Liebe', odnosno 'Zabranjena ljubav', u kojoj je tumačila jednu od glavnih uloga. U njen bogati glumački opus spadaju mnogi filmovi i serije poput ‘Die Rettungsflieger’ i ‘Ein Strauß voll Glück’. Lijepa glumica među svojim mnogobrojnim ulogama izdvaja onu u kratkom filmu ‘Grounded’, a jedan od najdražih njemačkih redatelja joj je Helmut Metzger.

Nina Juraga dobitnica je i Večernjakove domovnice za Hrvate u inozemstvu i to čak dvije godine za redom, 2008. i 2009. godine. Nina inače živi u Hamburgu, a uloga u 'Najboljim godinama' joj predstavlja veliki izazov zato što joj je to prva uloga na hrvatskom jeziku. Nina tumači ulogu zubarice Ane koja će zavesti Dražena (Robert Jozinović), a zanimljiva je činjenica da je stomatologija i u stvarnom životu dio njene obitelji, jer su i njeni otac i sestra zubari. Kako će se Nina snaći u pitoresknom selu Dragošju gledatelji mogu pogledati u nastavku koji će se na Novoj TV prikazati u srijedu, 16. prosinca.