Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zadnja klapa 'Najboljih godina' pala je prošlog tjedna, a gledatelji će najgledaniju domaću seriju moći pratiti do početka lipnja. Snimljena je posljednja scena druge sezone koja ima ukupno 166 nastavaka, kroz koje je prošao niz najboljih hrvatskih glumaca.


Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Ekipa Najboljih godina proslavila završetak snimanja Slika nije dostupna Vesna Tominac - nova junakinja 'Najboljih godina'

Cijela produkcijska i glumačka ekipa zasluženo će na odmor, a iza posljednje snimljene scene uslijedilo je veliko slavlje kojim je i službeno obilježena zadnja klapa popularne domaće serije. Vesela atmosfera zavlada je zagrebačkim klubom Team Club, a za nju su bili zaslužni prvenstveno odlično raspoloženi Janko Popović Volarić, Jelena Perčin, Amar Bukvić, Robert Jozinović, Duško Valentić, Iskra Jirsak, Jadranka Krajina, Jasna Odorčić i Vesna Tominac.

Već uhodanoj glumačkoj ekipi u drugoj sezoni pridružila se i voditeljica IN magazina Nikolina Pišek kojoj je ovo bio veliki izazov u kojem se odlično snašla, te pronašla veliko zadovoljstvo. Nikolina je hrabro zaplovila glumačkim vodama, a za ulogu Lucije u 'Najboljim godinama' pokupila je same pohvale gledatelja i kritičara.

Na proslavi se voditeljica zajedno s ostalim glumcima rado prisjetila svih anegdota sa snimanja. Na velikom završnom partyju našle su se i mlade glumice, blizanke Mia i Maša Dejanović te Livia Drinovac koje su uz ponajbolje hrvatske glumce i vrhunske profesionalce u seriji imale priliku naučiti mnogo.

Kreativni producent serije Milivoj Puhlovski nije skrivao zadovoljstvo zbog velikog uspjeha koji je ostvarila serija, a o velikom finalu Najboljih godina nije htio previše otkriti, već samo naslutiti: 'Puno happy endova na kraju, a tko bude ostao s kim, to vam ne mogu reći.'

Iscrpnu reportažu s velike proslave ekipe 'Najboljih godina' donosi današnji IN magazin na Novoj TV u 17.25 sati.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju