Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jackie Chan došao je na europsku premijeru filma ‘Little Big Soldier’ redatelja Sheng Dinga na Berlin Film Festival u srijedu navečer.


Zajedno sa zvijezdama Wang Leehom i Lin Pengom, glumac i redatelj je davao izjave na crvenom tepihu te potpisivao autograme obožavateljima. Radnja filma ‘Little Big Soldier’ smještena je u period između 475. i 221. godine prije naše ere, odnosno vrijeme velike političke nestabilnosti kineskog carstva, nakon kojeg je zavladala dinastija Qin.

Vezani članci Slika nije dostupna Jackie Chan u crtanoj seriji na Novoj TV Slika nije dostupna Tamara Obrovac, Flo Rida, Little Jackie i Alony

>> Jackie Chan radio cirkus na otkrivanju voštane figure

Jackie Chan misli kako je u pravo vrijeme snimljen povijesni spektakl. ‘Kad vidim da se nastavlja rat u Afganistanu i Iraku, mislim da nam trebaju filmovi s tom tematikom. Nije u pitanju samo akcija i još akcije. Želim učestvovati u filmovima koji imaju smisla. Zato sam i odlučio raditi film ‘Little Big Soldier’.

Jackie Chan je napisao scenarij za film, producirao ga, a također tumači i jednu glavnih ulogu. U filmu vojnik države Liang zarobljava mladog neprijateljskog generala kojeg pokušava odvesti u svoju zemlju kako bi za njega dobio novac kojim bi mogao kupiti zemlju i započeti život kao farmer.