Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jackie Chan došao je na europsku premijeru filma ‘Little Big Soldier’ redatelja Sheng Dinga na Berlin Film Festival u srijedu navečer.


Zajedno sa zvijezdama Wang Leehom i Lin Pengom, glumac i redatelj je davao izjave na crvenom tepihu te potpisivao autograme obožavateljima. Radnja filma ‘Little Big Soldier’ smještena je u period između 475. i 221. godine prije naše ere, odnosno vrijeme velike političke nestabilnosti kineskog carstva, nakon kojeg je zavladala dinastija Qin.

Vezani članci Slika nije dostupna Jackie Chan radio cirkus na otkrivanju voštane figure Slika nije dostupna Jackie Chan u crtanoj seriji na Novoj TV

>> Jackie Chan radio cirkus na otkrivanju voštane figure

Jackie Chan misli kako je u pravo vrijeme snimljen povijesni spektakl. ‘Kad vidim da se nastavlja rat u Afganistanu i Iraku, mislim da nam trebaju filmovi s tom tematikom. Nije u pitanju samo akcija i još akcije. Želim učestvovati u filmovima koji imaju smisla. Zato sam i odlučio raditi film ‘Little Big Soldier’.

Jackie Chan je napisao scenarij za film, producirao ga, a također tumači i jednu glavnih ulogu. U filmu vojnik države Liang zarobljava mladog neprijateljskog generala kojeg pokušava odvesti u svoju zemlju kako bi za njega dobio novac kojim bi mogao kupiti zemlju i započeti život kao farmer.