Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U proljeće Kustirica započinje snimanje filma 'Tweakers Delight' .


Redatelj Emir Kusturica je od producentske kuće Filmula dobio 35 milijuna dolara za dramu 'Tweakers Delight' koju će režirati nakon što završi s filmom 'Divlje ruže, nježne ruže' čije snimanje počinje u proljeće sljedeće godine. Film 'Tweakers Delight' govori o čovjeku koji ima samo 24 sata da sredi život ili će izgubiti skrbništvo nad sinom.

Vezani članci Slika nije dostupna Kusturica položio za pilota, ali se boje s njime letjeti Slika nije dostupna 'Stanković pretvara intervju u puku neprijatnost'

Zasad nije poznato tko će dobiti uloge u filmu. Prema riječima Johnnyja Lina, producenta iz Filmule, Kusturica će sa snimanjem filma započeti tek kada dovrši 'Divlje ruže, nježne ruže' u kojem glavne uloge tumače Johnny Depp i Salma Hayek.

'Vjerovali ili ne, Johnny Depp i ja ćemo morati naučiti španjolski jezik', nedavno je izjavio redatelj naglasivši nužnost poznavanja španjolskog jezika, jer će cijeli film biti na španjolskom koji će govoriti i ostatak ekipe uključen u realizaciju projekta.

Produkcijska kuća koja nema limit

Što se Filmule tiče, iza nje stoje dva velika igrača - tvrtka CatchPlay, jedan od najvećih distributera u Aziji te tajvanska kompanija Via Technologies poznata po proizvodnji kompjuterskih čipova. Iako je najavljeno da će film 'Tweakers Delight' imati budžet od 35 milijuna dolara, moguće je da će Kusturica na raspolaganju imati još više novaca, budući da je Johnny Lin nedavno izjavio:

'Imajući u vidu naše financijske izvore, mi nemamo limit, što je zaista sjajno, a planiramo u naredne projekte ulagati po 55 milijuna dolara po filmu.' Ilustracije radi, dosad je najskuplji film Emira Kusturice 'Život je čudo' iz 2004. godine imao na raspolaganju budžet od osam milijuna dolara.

>> Kusturica položio za pilota, ali se boje s njime letjeti