Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Popularni voditelj Boris Mirković preuzima voditeljsku palicu zabavnog obiteljskog showa 'Moj tata je bolji od tvog'. Zadranin Toni Jeričević zbog neodgodivih privatnih obaveza i razloga nažalost nije više u mogućnosti voditi show.


'Zaista sam zahvalan na prilici koju mi je pružila Nova TV, no nažalost zbog osobnih razloga moram odustati od angažmana u showu 'Moj tata je bolji od tvog tate', izjavio je Toni.

Vezani članci Slika nije dostupna Zvjezdana svita opuštenu zabavu našla u 'Pepermintu' Slika nije dostupna Borisu Mirkoviću kćerka izblajhala kosu

Uskoro ćemo u društvu hrabrih očeva i njihove djece gledati jednog od najboljih hrvatskih voditelja, Borisa Mirkovića. Boris se profilirao kao voditelj zabavnih emisija, već duži niz godina bavi se voditeljskim poslom, a iza njega je i dvadeset godina kazališnog staža. 

Od sedme do devetnaeste godine bio je član Zagrebačkog kazališta mladih, tri godine Narodnog kazališta August Cesarec, a punih 17 godina imali smo ga priliku gledati u predstavama Zagrebačkog kazališta lutaka. Svi još danas pamtimo i njegovu ulogu u 'Smogovcima' te mnogobrojne zabavne i dječje emisije čiji je bio voditelj. 

Borisova velika strast su motori, a o tome svjedoči i činjenica da je član prvog moto kluba The Actors. Osim što slobodno vrijeme rado provodi kruzirajući na svojoj moto jurilici, svaki slobodan trenutak posvećuje svojim kćerkicama.

'Radujem se što ću od sada svakog petka biti u zabavnom društvu natjecatelja koji se moraju dokazati i pokazati pred cijelom Hrvatskom. Nastojat ću biti što veća podrška u nizu zabavnih prepreka i izazova koje natjecatelji moraju proći do konačne pobjede', o svoj novoj voditeljskoj ulozi izjavio je Boris Mirković.