Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gostovanje na F2F chatu

Saša Lošić Loša: Moja kapa je postala estradnija od mene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrepčani su napokon dočekali koncert Plavog orkestra koji će se održati ove subote u zagrebačkoj Areni.

Tim povodom frontman Saša Lošić Loša gostovao je u showbizz rubrici Face2Face Dnevnik.hr-a. Saša je govorio o putanji Plavog orkestra kroz godine, povratku na scenu, glazbenim počecima, popularnosti i svojoj ženidbi!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ma zar je to moguće?! Saša Lošić - Loša: Uskoro skidam kapu! Slika nije dostupna CHAT U TIJEKU Uključite se na chat sa Sašom Lošićem - Lošom!

'Deset godina nismo nastupali i sada kada fokus javnosti nije na nama osjeti se jedna mala neistreniranost. Kada se ta trema prelije u trans onda mi se činida svi članovi benda na pozornici počnu živjeti. Bili smo opušteni i jako raspoloženi na dosadašnjim koncertima, tako da na krilima te snage dolazimo u Zagreb. Da se razumijemo, Plavi orkestar se nikada nije raspao da bi se morao okupljati, već smo imali samo duže pauze. Naime, mi nemamo konvencionalnu putanju, već se osjećamo kao posljednji dinosauri u ovoj regiji, svi nas smatraju svojom grupom i to je predivno', rekao je Loša.

'Dosada je izvor ljudskih nezadovoljstava'

Na pitanje koliko je neobično sada ponovno svirati a do maločas se baviti kazalištem i filmom, Loša je rekao: 'Ja sam radoznao čovjek. Mislim da je dosada izvor ljudskog nezadovoljstva. Meni u sobi obloženoj gumom ne može biti dosadno, jer čim nešto postane uniformirano postaje dosadno. Zadnje dvije godine sam radio u kazalištu u na filmovima koji obrađuju teške ljudske drame, pa mi je ovaj pop došao kao pravo osvježenje. Da, moj status je kompliciran; kako jedan čovjek može raditi operu za 15 pjevača i po starogrčkom dramskom predlošku predstavu, a onda sljedeći dan skakati po pozornici'.

Jedan posjetitelj chata Lošu je upitao koliko novaca traži za kapu koju nosi na glavi. 'Ja nisam dio estrade, ne znam se estradno ponašati, ali kapa je nekako postala estradnija od mene. Nikada nisam medije dovodio svojoj kući, nemam namještaj presvućen tigrovom kožom. To je nekako estradno ponašanje, ja se sada dinstam u vlastitom sosu, ali da prodajem kape... '

No, postavlja se pitanje ima li Loša nekih kolekcionarskih navika: 'Kada ljudi dođu u moju sobu počnu me gledati drugim očima; tisuće filmova, knjiga i glazbenih albuma. Ja sam pretrpan tim stvarima. Recimo, ponosan sam na neke rijetke naslove koje posjedujem'.

'Ma, što je zanimljivo u svadbi jednog pjevača?'

Starog punkera Sašu 'bocnulo' je pitanje o ženidbi, o čemu nije osobito raspoložen razgovarati, pa je objasnio: 'Bit ću opširan - biti javna osoba je malo čudno. Dijeliti intimu sa stotinama tisuća ljudi, mislim, razumijem da to ljude zanima, ali ne znam zašto. Što je zanimljivo u svadbi jednog pjevača? Isto kao da se ženi mesar ili inženjer. Naime, kad počneš živjeti sebe iz novina to je već teška patologija'.

Cijeli intervju sa Sašom Lošićem Lošom možete pogledati u priloženim videima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene