Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lider Plavog orkestra gostovat će u četvrtak, 11. ožujka, na našem videochatu Face2Face, od 13 do 13.45 sati.


Loša nam stiže u pravo vrijeme - kada je spektakularna povratnička turneja Plavog okrestra u punom zamahu, a u subotu ih očekuje i nastup pred zagrebačkom publikom u Areni.

Vezani članci Slika nije dostupna Dokumentarac o Plavom orkestru je konačno gotov! Slika nije dostupna Plavi orkestar u panici: Izgubljen disk s novim pjesmama

Kao predvodnik grupe koja već desetljećima slovi za kulturološki fenomen, Loša je idealan sugovornik za sve one koji se žele prisjetiti bezbrižne mladosti, kao i za one koji opus Plavog orkestra tek otkrivaju i prvi će se put u Areni suočiti s rijetko viđenom euforičnom atmosferom, kakva je na koncertima ove sarajevske grupe vladala od prvog dana.

Plavi orkestar zaludio je omladinu bivše države već prvim albumom 'Soldatski bal' iz 1985., koji je sadržavao nezaboravne teen-hitove 'Suada', 'Goodbye Teens', 'Bolje biti pijan nego star' i mnoge druge, a histerija koju bi izazvali članovi benda u svakom gradu nikad prije ni poslije nije viđena na ovim prostorima.

Iz svih tih, ali i mnogih drugih razloga, ne propustite gostovanje Saše Lošića na videochatu Dnevnik.hr.-a, u četvrtak, 11. ožujka, 0d 13 do 13.45 sati.

ULAZ NA CHAT