Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy i bivša talijanska manekenka i pjevačica Carla Bruni navodno su se vjenčali u četvrtak u Elizejskoj palači.


Izvijestio je to na internetskim stranicama francuski list L'Est Republicain, pozivajući se na izvor blizak osobi koja je prisustvovala vjenčanju.

Vezani članci Slika nije dostupna Rat knjiga o Carli Bruni prijeti Sarkozyjevoj karijeri? Slika nije dostupna Prva dama SAD-a opovrgnula da se Carli Bruni žalila na život u Bijeloj kući

Na pitanje novinara o tomu, glasnogovornik Elizejske palače David Martinon te predstavnik press službe francuskog predsjedništva Franck Louvrier odgovorili su da "nemaju komentara".

Prema članku 169. građanskog zakona, prenosi list, u određenim slučajevima objava informacije o vjenčanju može izostati.

Na konferenciji za novinare održanoj prošlog utorka, Sarkozy je novinarima dao na znanje kako bi se uskoro mogao oženiti s Carlom. 

"Naša je veza ozbiljna", odgovorio im je na pitanje. "Izgledno je da će o tome doznati kad sve već bude gotovo", rekao je tada.