Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Budućnost lava Jupitera, poznatog po zagrljajima koje 'dijeli' ljudima posebno ženi koja ga je spasila od sigurne smrti, možda će biti ugrožena. Naime, utočištu za životinje koje zbog svoje fizičke mane ne bi preživjele u divljini prijeti zatvaranje zbog nedostatka financija.


U videu koji je prije godinu dana obišao svijet vidi se kako velika mačka zahvalnost svojoj spasiteljici Ani Juliji Torres iskazuje zagrljajem i velikim lavljim poljubcem. 

Vezani članci Jezivi ljubimci Ljubimci im izgledaju kao da su ispali iz noćnih mora, pogledajte ovaj strah i trepet Zmija Zamalo doživjela infarkt za vrijeme vožnje, uljez joj se prikrao usred noći

Ali godinu dana nakon zadivljujuće snimke, Jupiterova budućnost mogla bi biti ugrožena jer Ana ovisi o financijama koje će održati privatno utočište. 

Ana vodi utočište Villa Lorena u kolumbijskom gradu Caliju, a sa životinjama je počela raditi prije više od deset godina. 

U Villi Loreni utočište su našli izgoreni paunovi, plamenci bez udova, slijepi majmuni i mnoge druge životinje s fizičkim nedostacima.
 
Kako bi pomogli Jupiteru i njegovim prijateljima, možete poslati donacije Ani Juliji Torres, na adresu Villa Lorena, Carrera Novena Norte 84 N30, Barrio de Floralia, Cali, Kolumbija.