Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna je šesnaestogodišnja Argentinka, u medijima poznata samo kao Pamela, po drugi put rodila trojke.


Pamela je prvi put rodila sina sa četrnaest godina, a zatim s petnaest svoje prve trojke. Izgledi da žena rodi trojke jedanput u životu su 1:8000, pa Pamela uistinu predstavlja fenomen.

Vezani članci Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer suprugu za Valentinovo poklonila najljepši mogući dar: "A lijepo sam ga pitala što želi..." Slika nije dostupna Video: Usred poplave rodila trojke

Svih Pamelinih sedmero djece rođeno je prije vremena. Liječnici koji su porodili zadnje trojke izvijestili su kako se majka osjeća dobro te kako trojke, koje će do daljnjega biti u inkubatoru, dobro napreduju.

No Pamelin slučaj diljem Argentine pokrenuo je niz rasprava - u kafićima, barovima, ali i u medijima. Nažalost, rasprave koje se vode uglavnom se vode o Pamelinom - promiskuitetu. Nasreću, ima i onih koji smatraju da bi Pamelu netko trebao uputiti u postojanje i korištenje kontracepcije.

Djevojka će u ponedjeljak navršiti tek 17 godina. S obitelji živi u udaljenom argentinskom gradiću Leonesu, u središnjoj pokrajini Cordobi.

Pamelina obitelj već prima pomoć od regionalnih vlasti. Nakon rođenja prvih trojka vlasti su im donirale zemljište i osigurale sredstva za izgradnju kuće u koju se preselila već tada brojna obitelj. Pamelina majka zarađuje za život i uzdržava obitelj čisteći po kućama. No, s dolaskom novih trojka to više neće biti dovoljno. Vlasti će morati dodatno pomoći.


Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju