Naša poznata jet seterica Snježana Mehun uhvatila se velikog posla - renoviranja stana. Kako preuređenje još nije gotovo, ekipa Red Carpeta pokušala je od Sneki saznati hoće li u novi stan biti dobrodošla i Vlatka Pokos.


Naime, nakon što je Vlatka Snježanu pošteno otračala kod frizerke, a ona trač prenijela Snježani, dvije prijateljice zahladile su odnose.

Vezani članci Slika nije dostupna Snježana Mehun: Vlatka Pokos me mrzi i zavidna mi je Slika nije dostupna Vlatka traži Dikanove nekretnine

'Nismo se mi tako posvađale, nije nitko nitkome oteo dečka, to je konkretan razlog, nije nitko napravio neku spačku. Jednostavno, ljudi se udalje. Glupo mi je sada oko toga raditi cirkus', prokomentirala je Snježana svoj odnos s Vlatkom Pokos.

Požalila se kako ju radnici ne slušaju te su se radovi otegli i ispričala je kako je odustala od jacuzzija jer ga je teško za održavati. 

Snježana je negirala glasine o kupnji novog broda, te je iskoristila televiziju u privatne svrhe te čestitala sinu 14. rođendan. 

Cijeli prilog o renoviranju stana Snježane Mehun te još nekim pikanterijama iz njezina života pogledajte u priloženom video prilogu.