Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na snimanju popularne serije 'CSI: Miami', dogodio se incident kada je u jednome trenutku policajac koji radi u osiguranju, ali nije bio na dužnosti, izvijestio prisutne da jezerom u Bicentennial parku gdje se odvijalo snimanje, pluta pravi leš.


'Pravi' su forenzičari najavili obdukciju trupla, no za sada se smrt ne smatra sumnjivom, prenosi BBC. 

Vezani članci David Boreanaz u Beogradu (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Srca žena osvojio je davno u omiljenoj tinejdžerskoj seriji, a danas osvaja ulice Beograda Meghan Markle (Foto: Profimedia) Televizijski partner Meghan Markle potvrdio: "Više je nego očito da je ona i dalje dio serije"

Ekipa serije 'CSI: Miami' radila je na snimanju scena iz zraka, kada je netko od snimatelja u helikopteru zamijetio truplo.

BBC prenosi kako je početkom tjedna u jednoj zgradi u Los Angelesu, gdje je u tijeku bilo snimanje druge slične serije o forenzičarima 'CSI: New York' pronađeno mumificirano tijelo.

'Na nesreću, nije neobično da ekipe tijekom snimanja pronađu tijela, najčešće beskućnika, koji su umrli u snu, ili su se zbog, primjerice, prevelike količine alkohola utopili, pa je njihovo truplo isplutalo nakon nekoliko dana', rekao je za BBC detektiv Delrish Moss.