Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Paris Hilton je u telefonskom razgovoru s poznatom američkom televizijskom voditeljicom Barbarom Walters priznala da se "glupo ponašala" te da sada želi biti drugačija.


"Često sam se glupo ponašala... i to me više ne zabavlja. Sada bih željela biti drugačija... Bog mi je dao tu mogućnost", rekla je Paris telefonom za televizijsku emisiju Barbare Walters javljajući se iz bolnice losangeleskog zatvora za žene, gdje se nalazi oko tri dana.

Vezani članci Slika nije dostupna Potpuno opčinjena 21-godišnjakom: Izmjenjivanje nježnosti u bazenu! Slika nije dostupna Odmor po njezinoj želji: Minijaturni bikini i mlađahni dečko!

Waltersovoj je Paris priznala da su prva tri dana zatvora prošlog tjedna u Lynwoodu, na jugu Los Angelesa, bila užasna: "Nisam jela ni spavala... Bila sam vrlo, vrlo deprimirana i imala sam dojam da sam u kavezu. Bilo je to užasno iskustvo". 

>> Paris u zatvoru ne jede i ne spava 

>> Video: Uplakana Paris

>> Snimka uhićene i pijane Paris

Potom je nasljednici hotela Hilton odobren kućni pritvor no odluka je povučena nakon 24 sata, prošlog petka. 

Paris je vraćena u zatvor, odnosno odmah je prebačena u zatvorsku bolnicu "Twin Towers Correctional Facility" u središtu Los Angelesa. 

Podsjećamo, bogata nasljednica i starleta osuđena je na 45-dnevnu kaznu zatvora zbog vožnje pod utjecajem alkohola i kršenja uvjetne kazne.

Po "tračerskoj" internet stranici Tmz, Hilton će cijelu kaznu umjesto u zatvoru odslužiti u bolnici gdje je sama u
četverokrevetnoj sobi.

Boravak Paris Hilton u zatvoru u Lynwoodu ocijenjen donekle riskantnim (posebice u vrijeme izlaska u šetnju) jer se drugim kažnjenicama njen dolazak nije nimalo svidio s obzirom da su im oduzeti mobilni telefoni kako eventualne snimke Paris Hilton ne bi završile na internetu.

Jučer su Paris u zatvoru posjetili njena sestra i bivši zaručnik
Stavros Niarchos.