Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Donosimo vam top 10 ubijenih celebova kojima su mediji ispisali osmrtnicu. A oni se vratili svojim uskrsnućem. Aleluja.


Zasigurno ste jednom čuli kako je vaš omiljen celeb doživio tešku nesreću i završio u mrtvačnici. Šok i nevjericu nakon nekog vremena ipak zasjeni opravdana nevjerica i dobra vijest da je informacija lažna.

Vezani članci Slika nije dostupna Preseksi Rihanna i Beyonce oduševile na Billboardovim nagradama Slika nije dostupna Britney Spears uhvaćena bez gaćica

Da, mediji imaju takvu moć da svaka, pogotovo ona loša vijest, brzo nađe put do svojih korisnika, no ipak, greške u toj medijskoj vrevi jako su skupe. Živog celeba proglasiti mrtvim je mnogo više od običnog kiksa. I tako dok su obožavatelji već ronili krokodilske suze, a groblja organizirala kopanje još jedne zemljane postelje, zvijezda kojoj se počela tiskati osmrtnica u isto se vrijeme prošetavala svojim omiljenim ulicama, i recimo – lizala sladoled. Neke su čak i prestale demantirati da su mrtve, obzirom na višestruku smrt. To bi im oduzelo previše vremena.

1. Tom Cruise

Mi ne znamo kako je on uopće više živ, jer je dosada umro barem tri puta: 2008, 2009. i 2010. godine. Medijska smrt kao da mu je suđena, pa je tako između ostalog, počinio samoubojstvo na Novom Zelandu. Jadan Tom umjesto da govori o svojim glumačkim angažmanima, često je u medije morao izlaziti sa izjavama: 'Ljudi, živ sam!'. Prvi put kada mu je proglašena smrt, zasigurno je bilo komešanja, novi Zeland je isto izazivao sumnje, a samo šest mjeseci nakon famoznog samoubojstva tamo, pokopan je opet – no to je već dobilo okvir nekog sarkastičnog tona u člancima. Nadamo se da će taj sarkastičan ton nastao iz višestruke pogreške ipak izostati kada jednog dana slavni glumac zaista napusti ovaj svijet. Ali bar dotada, neka počiva u miru po tom pitanju.

2. Justin Bieber

Ovu teen senzaciju vjerojatno mediji nisu mogli više eksponirati pravovaljano s raznim natpisima ni o čemu, pa se pribjeglo staro dobrom receptu. Mladog Biebera ubili su čak dva puta. Toliko malo godina, a već dvije medijske osmrtnice. Mogao bi postati novi Tom Cruise, dobro mu je krenulo.

3. Johnny Knoxville

Ok, za njega ne čudi mnogo, ali moramo ga spomenuti. Čovjek je baveći se s poslom s kojim se već bavi, gledao smrti u oči milijun puta, a toliko puta ju je i izazvao. No, ludi Knoxville sve je preživio. I proglašenje njegove smrti u medijima navodeći kako mu se nije otvorio padobran smatramo apsolutno nepravednim. Pogotovo je bedast razlog kako mu se nije otvorio padobran...Pa Johnny Knoxville bi čak u tom slučaju jednostavno pao s kilometarskih visina i nakon toga se ustao i istresao prašinu s jakne. Kao da njemu otvoreni – zatvoreni padobran išta znači. Pih...

4. Britney Spears

Iako su ovoj pjevačici u mnogo navrata poslije njenog emocionalnog sloma u medijima tiskali osmrtnice kako bi bili pripravni za predviđeno stanje, nju su mediji ipak ubili mnogo ranije. Tako je 2001. godine javljeno kako je poginula u automobilskoj nesreći, a pazite ovo – s njom su ubili i Justina Timberlakea! Naravno, u pitanju je bila lažna vijest, tadašnji Romeo i Julija uskrsnuli su na bini.

5. Taylor Lautner

Ubiti zvijezdu sumraka u vrijeme njegove velike slave koju je dobio s filmom već je graničilo s pravim zločinom. No, njemu su mediji ipak predvidjeli najljepšu smrt: umro je u društvu seksi plesačica. Srećom, danas ipak može umjesto s anđelima nastaviti svoj ples s njima.

6. Paris Hilton

Paris Hilton su mediji ubili 2007. godine aludirajući da je izdahnula iza rešetaka nakon što je pijanim relijem prekršila uvjetnu kaznu. Zapravo, ovo razmaženo djevojče sigurno je u zatvoru proživljavalo pravu agoniju, ali ipak nije rezultirala nikakvim samoubojstvom, već isključivo suzama. Bila je mrtva dva dana. Baš kao i društvena kronika dok je ona boravila u ćeliji.

7. Eminem

Eminemu su pripremali pokop 2000. godine, kada je jedan news portal plasirao vijest kako je automobilska nesreća bila kobna za repera i rezultirala je smrću. No, reper je opet uspio šokirati kao i svojim pjesmama, no ovaj put dovoljno je bilo samo da se pojavi. Makar u tišini. Tako je slobodno mogao nastaviti psovati svoju bivšu ženu, svijet, zbivanja...

8. Russell Crowe

Australci su Russella Crowa pokopali nakon što je pao sa planine. U medijima je tako pao s vrha na dno, a u stvarnosti je uskrsnuo ustajući sa zemlje dna i slobodno hodajući zemljanom putanjom. Zemljanom – ne nebeskom.

9. Will Ferrell

Komičara Willa Farella ubilo je padobransko letenje 2006. godine. Ne vjerujemo da mu je to tada bilo previše zabavno, ali bar se može pohvaliti da je umro u hrabrom ekstremnom sportu.

10. Bobby Brown

Njegovoj smrti kumovali su Facebook i Twitter na što je glasnogovornik imao pune ruke posla kako bi objasnio da i dalje zagovara živu osobu.

Sigurni smo da će mediji pokopati i ubiti još mnoge celebove, ali ovim putem ipak apeliramo da bar ne ubijaju više puta istu zvijezdu. Neka svatko dobije svoju medijsku smrt. Pogotovo ako uzmemo u obzir da mnogi o njoj i sanjaju samo da se više ne nalaze na meti tračeva i tabloida. Pa, celebovi, sretno!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju