Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Život hrvatskih zvijezda pod povećalom je javnosti, traži se što više sočnih detalja, a granica dobrog ukusa sve je niža. Kako to sve podnijeti, a da karijera nesmetano ide dalje, otkrila je pjevačica Danijela Martinović.


Rijetki su ostali ravnodušni na trač koji se brzinom munje iz Splita proširio cijelom Lijepom našom: da su Grašo i Rađa u ljubavnoj vezi!

Vezani članci Slika nije dostupna Kao da je ispala iz starog filma - prava damica! Slika nije dostupna Praznik u Splitu Danijele Martinović!

'O tome na žalost neću puno pričati samo zato što ja nisam izjavila ništa, ja sam prevarena i navučena vrlo lukavo i vrlo gnjusno i ne bi mi nikada u životu palo na pamet bilo šta takvo demantirati i opće se dovoditi u situaciju takvim stvarima pridavati važnost', rekla je Danijela.

Objava 'nevjerojatnih' pikanterija iz privatnog života Danijeli nije nepoznata, u gotovo 20 godina karijere bilo je toga podosta. 

Ona se pak ne osvrće na zle jezike, već se posvetila snimanju albuma koji je pripremio Đorđe Novković i megamix je njegovih najvećih hitova, a u tajnosti ga je pripremao za Danijelu.

Iako je jedno vrijeme tvrdila da su festivali izgubili svoju čar, nakon Splitskog, ove godine pojavit će se na HRF-u.

Cijeli razgovor s Danijelom možete pogledati u video prilogu.