Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lindsay Lohan optužila je Paris Hilton, da ju je na zabavi kod zajedničkog poznanika bez ikakvog posebnog razloga udarila.


20-godišnja glumica Lidnsay Lohan, koje se u zadnje vrijeme baš ne razumije najbolje s 'damom'  Paris Hilton, optužila je dotičnu da ju je na zabavi kod zajedničkog prijatelja ničim izazvana udarila.

Vezani članci Konj na plaži (Foto: Screenshot/YouTube) Nije slušao upozorenja da ne dira konja pa naučio vrlo bolnu lekciju Slon (Foto: Screenshot/YouTube) Slon odalamio srednjoškolku surlom i skoro je nokautirao, a ona bi sve ponovila

" Bez posebnog razloga me udarila u kući našeg prijatelja. Nisam znala da je Paris došla na zabavu, prišla mi je i sa čašom punom pića me udarila i cijelu zalila. Bolilo me i takvo ponašanje nije u redu. Opravdavam se svima koji misle da sam luda, " izjavila je žalosna Lindsay pred kamerama dok ju je filmska ekipa čekala pred hotelom u Los Angelesu.  Pokazala im je i modricu na lijevoj ruci.

Parisin glasnogovornik je potvrdio da se Paris pojavila na spornoj zabavi sa svojom trenutno najboljom prijateljicom Britney Spears, no ljutito je odbacio sve optužbe da je Paris fizički nasrnula na Lindsay.  

Kojoj je za vjerovati?