Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon prekida s Bradom Pittom, po mogima najpoželjnijim muškarcem na svijetu, Jennifer Aniston dala je sve od sebe da pronađe novu ljubav. I čini se da je uspjela.


Njezin novi dečko je Britanac Paul Sculfor, sadašnji model, a bivši zidar. I pored njega čak i Brad Pitt pada u debelu sjenu. 

Vezani članci Uspavana ljepotica (Foto: sadanduseless.com) Cura mu je prava uspavana ljepotica, ne mogu je probuditi ni njegove najveće ludorije Slika nije dostupna Jennifer ima novog dečka?

Par je nedavno viđen za vrijeme ručka u Pico restoranu u Santa Monici. Očevici tvrde da su izgledali sretno i zaljubljeno. 

'On ju je dok su čekali stol nježno dirao po leđima, a onda su sjeli zaista vrlo blizu jedan drugome'.

Navodno je Paul već obvijestio roditelje o velikom medijskom zanimanju za njihovu romansu.

'Razgovarao sam s Paulom i on mi ništa nije želio otkriti. On je vrlo povučen dečko', izjavio je Paulov otac na novinarski upit. 

Paul Sculfor, 36-godišnji je model londonske agencije Selest, a iza sebe ima kampanje za Levi Strauss, Dior i Jean Paul Gaultier. 

Sada  radi u Los Angelesu, koji je i sjedište Jennifer Aniston.

38-godišnja zvijezda Prijatelja proživjela je nemirna emotivna razdoblja nakon prekida s Pittom 2005. godine te nakon neslavne romanse s glumcem Vinceom Vaughnom.