Prije samo nekoliko mjeseci Katie Holmes bila je na vrhuncu. Novi film premijerno je prikazan u kinima, bila je sretna, imala novu frizuru i ponosno pokazivala svoju kćerkicu Suri.


No, vidjevši nove fotografije, mnogi su zabrinuti za njezino zdravlje te pretpostavljaju da ju mori bračni život s Tomom Cruiseom. Na fotografijama izgleda iscrpljeno, koža joj je blijeda, te izgleda slabo i umorno, piše magazin Star.

Vezani članci Slika nije dostupna Zašto se ljudi s godišnjeg vraćaju UMORNI? Slika nije dostupna Zašto Plivini vitamini B skupine?

Pri ulasku u poznati restoran samo je slabašno mahnula okupljenim obožavateljima, a kada je izlazila zbunjena i nestabilna Katie Holmes primila se za dovratak prije nego što ju je čuvar nježno odveo do automobila.

Vrtoglavice su postale česte. Kako Star doznaje, Katie se muči sa teškim glavoboljama zbog kojih osjeća oštru bol i vidi crne mrlje pred očima. Uz to ona ima još jedan problem. Svoju težina. Iako je ona mršavica po prirodi, osjeća pritisak da bude još tanja pa je postala opsjednuta dijetama.

Još je jedan izvor rekao za magazin Star, da iako ona sama to nikada ne bi priznala, Tom Cruise je možda glavni krivac za njezine glavobolje. Njegova velika energija uz njezinu potrebu da uvijek ide u korak s njegovim očekivanjima, ostavlja glumicu bez snage.

Njezin život postao je još naporniji jer dok Tom često putuje, Katie nadgleda uređenje njihove 35 milijuna dolara vrijedne vile na Beverly Hillsu.