Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako joj je tek 46 godina, zvijezda "Istinitih laži", "Noći vještica", "Krojača Paname" i "Riba zvana Vanda" i drugih filmova objavila je da napušta glumu.


Jamie, koja je posljednji film snimila 2005., u intervjuu u "Access Hollywoodu" izjavila je: "Nisam više glumica, to je poglavlje mog života završeno. Ne mogu više zamisliti da se time bavim".  

Vezani članci Slika nije dostupna Ovom fotkom zasigurno konkurira ostalim suprugama nogometaša! Slika nije dostupna Ne oprašta ocu na samrti: 'To je osveta što ga je napustio!'

Jamie je napisala prvu knjigu za djecu još 1992. Nakon uspjeha, objavila je još 3, a u showu "Access Hollywood" se pojavila kako bi promovirala najnoviju pod imenom "Postoji li ljudska rasa"?.

Osim toga, osmislila je i patentirala Dipe'n'Wipe sustav pelena s džepićem u kojem je mokra maramica, tako da se prilikom zamjene pelena može odmah i obaviti čišćenje. Međutim, ekološki svjesna glumica i izumiteljica odbija dati bilo kojoj tvrtki licencu na proizvodnju takvih pelena, sve dok ne smisle pelene koje će biti biorazgradive

"Fokusirana sam samo na svoju obitelj i i od toga me ništa ne može odvući, zato više neću glumiti.", odlučna je Jamie.

Glumica je već 16 godina un sretnom braku s engleskim glumcem, scenaristom i redateljem Christopherom Guestom koji je prije 6 godina od oca naslijedio plemićki naslov i postao Haden-Guest, peti barun od Salinga pa je tako i Jamie dobila naslov barunice.