Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je izjavio kako seks na Farmi za njega ne dolazi u obzir, Sviščeve ruke ipak ne miruju. Nakon što mu je Jelena sjela u krilo, popularni Pazinjanin izgubio je kontrolu. Počeo je bez imalo srama pipati njezine mekane dijelove.


Jeleni to nije previše smetalo, ali morala se bar malo pobuniti, reda radi. U cijelu priču uključila se i ljubomorna Yo, očito nezadovoljna time što Jelena dobiva bolji tjelesni tretman od nje. Iskusni Svizac nije se dao smesti. Ubrzo ih je obje spustio na zemlju. ''Niti jedna od vas nije moj tip!'', samouvjereno je ustvrdio.
Gazdarica Hana je oštro prekorila Jelenu zbog njezinog pretjerano slobodnog ponašanja.

Vezani članci Prince Wale Soniyiki - 5 Nije tužan što mu je izmakla pobjeda u "Farmi", a s nama je podijelio svoj veliki san: "Ostvarit ću to!" Slika nije dostupna VIDEO: Zašto farmerka Sabina plače u Jeleninom naručju?

Jelenino maženje s pojedinim Farmerima Gazdarici Hani nije prihvatljivo. 

'Da sam tvoj frajer, ja bi te ubila kad bi izašla van!', oštro joj je prigovorila, nakon što je ulovila Jelenu i Borisa kako se zajedno zabavljaju u krevetu. 'Zamisli da se tvoj frajer uvaljuje svim mogućim trebama! Očito ti nije previše stalo', komentirala je Jelenino ponašanje iznimno nervozna Gazdarica.

Više na www.farma.novatv.hr