Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dežurna kritičarka i 'moralna vertikala' na Farmi, Aleks, oštro je osudila tenisača Gorana Ivaniševića zbog ljubavne afere s Vanjom Halilović. Aleks posebno smeta činjenica što je Vanja stavljena na stup srama, a Goran, koji joj je obećavao brda i doline, nije kriv za ništa.


'On jadan nije znao šta će, pištolj su mu na glavu stavili da ide sa obadvije!', ironično je komentirala još jedna velika moralistica Jelena, koja je podsjetimo još jučer ogovarala svoga dečka Stoku i iznosila intimne sadržaje njihove veze.

Vezani članci Dora Adanić Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa Tomislav Pavlović Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest!

'Trebala ga je napucat i jedna i druga, međutim pare ima!', zaključio je Boris. Kosmačev komentar zasmetao je Aleksu koja je stala u obranu kolegice iz svoje branše. +Nije istina to jer i Tanja je jeb*** radila!', odbrusila je Aleks. 'Oprosti di je ona radila?', pitao je Boris znatiželjno. 'Vani je ona jeb*** radila!', otkrila je Aleks.

Kako je Boris samo neinformiran poprilično je čudno, a da ne zna gdje je Dragovićka radila pravi je skandal. 'Pa vani!', dobro mu je objasnila missica.