Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da se razmemo, ni mi ne mislimo da svi trebaju biti anoreksični, ali ovo?! Zabraniti mršave manekenke? Pa kaj je njima! To je škandalozno! Kaj hoće da sirote manekenke izgledaju ko žene? Da imaju, nedo bog, cicke i guze! Fuj!


Na kaj će to ličiti? Ko će onda gledati haljine? Svi će samo buljesati u to meso i opće neće primjećivati naše briljantne kreacije!

Umjesto da vele: "pogleđ ti ovog Danchia, kak mu je fora ovaj topić od žice u kombinaciji s minjakom od novinskog papira, reći će: "gle komada kak joj cice vire ispod žice!" ili "i ja bi čitao s njene guze!"

A kaj bi vam mi sad preporučili za zimu? Toplu odjeću ziher ne. To si možete zaboraviti, jer su u modi svila, til, lepršave romantične haljinice, ili božanstvene satenske večernje toalete. Zaboravite jajnike, kaj će vam uostalom? Kolko smo mi čuli, to je samo gnjavaža.

Okej, nose se i slojevi, pa možete sloj svile staviti na sloj satena i još se zaogrnuti slojem tila, al vam ni to neće puno pomoći. Smrznut ćete se ko... sad mi niš ne pada na pamet, ali kak god okrenete. Naravno, ak' hoćete biti fashion.

Ak nećete, obucite si vunene čarape, trenirku i debelu vestu, sednite doma pred telku i sramite se.

I za kraj, primite na znanje da se furaju velke torbe. A kad velimo velke, mislimo fakat velke. Da stane sve kaj vam eventualno može zatrebati: enciklopedija od D do R, ronilačko odijelo s bocama, svekrva i omanja tuš kabina, ak se uznojite dok nosite torbu.

Ljube vas Danchi i Robach