Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sapunica Radeljak-Pokos dobila je nastavak. Slavni, sada bivši, bračni par rastao se zbog Vlatkine nevjere, a ne zbog njezinog zlostavljanja sedmogodišnje Lane.


Dikan je, piše magazin Extra, doznao za Vlatkinu nevjeru prijeteći njezinoj dobroj prijateljici.  

Vezani članci Slika nije dostupna Dolores Lambaša: Jadranka Kosor je urgirala za malu Lanu Slika nije dostupna 'Život u paklu': Vlatka je vikala da sam debil kao moja mama

Vlatka se u ljubavnu vezu s Talijanom Fabriziom upustila prošle godine. Njezin 40-godišnji  ljubavnik živio je u Rimu i u to vrijeme bio je jedan od glavnih menadžera Fendija. 

Radeljak je naslutio nevjeru, a svoje sumnje potvrdio je sms porukama do kojih je došao prijeteći Niki Kalogjeri, liječnici u KBC-u Rebro i Vlatkinoj prijateljici. Nika, kći Ljupke Dimitrovske i pokojnog Nikice Kalogjere, bila je prisiljena Radeljaku ustupiti sms poruke koje joj je Vlatka povjerila. Naime, Nika je u vezi s visoko pozicioniranim oženjenim muškarcem iz javnog života. Nika je navodno čak kod javng bilježnika morala ovjeriti izjavu da su poruke koje je dala Radeljaku Vlatkine. 

Magazin piše kako je Radeljak prijetio da će Talijanu , koji više ne radi u Rimu već se preselio u New York, uništiti posao

Navodno su  Vlatka i Josip, koji su problema imali već na samom početku braka, sporazumno dogovorili razvod početkom 2006. No, ipak su odlučili pričekati do kraja Lanine školske godine, kako bi djevojčica što bezbolnije preživjela razvod. Radeljak je Vlatki obećao da će nakon razvoda smjeti posjećivati djevojčicu. Nedugo nakon tog dogovora, Vlatka je počela vezu s Fabraziom.  

Najtragičnije u ovoj priči je to što  je Josip Radeljak, koji u javnosti daje sve od sebe kako bi se predstavio kao brižan i pažljiv otac, kao glavni razlog raspada braka naveo zlostavljanje svojeg dijete, a ne bračnu nevjeru. Taj brižni otac je, da bi se poštedio podsmijeha i ogovaranja što je njegova mlada supruga našla ljubavnika, bez razmišljanja svoje rođeno dijete razvlačio po svim medijima.