Na Farmi sve vrvi od novosti! Najočekivaniji događaj odabir je sluge, pri čemu će presudnu riječ imati nova gazdarica Hana. A upravo je ona potakla Aleks da javno prizna da je bila u vezi sa ženom. Osim kućanskih pomagala, struje i tople vode, Farmerima nedostaje i nježnosti, a Stipe Drviš ima novu simpatiju.


Hana gazda, sluge isti?

Koga će gazdarica Hana imenovati za sluge! Danas je dan odluke: da li će to biti Ivana i Boris ili se je gazdarica predomislila u zadnji tren? Gazdarica Hana je čvrsto preuzela kontrolu nad farmom, te se ljuti, jer nitko ništa ne radi! „ Mi nismo djeca“ ljutito odgovara. Farmerica Stefani se i dalje sukobljava s ukućanima. Ona i Josipa očito ne mogu riješiti svoje probleme te je situacija sve napetija! Kokoši su i dalje najveći problem farmera. Pas Lisa „naganja“ kokoši i već ih je dosta „očerupala“. Gazdarica Hana ju je odlučila zavezati, dok se neki farmeri ne slažu s njezinom odluka. Kakva je sudbina Lise? Pogledajte večeras što se događa na farmi.

Vezani članci Saša Vujnović i Edita Ptičar (Foto: Screenshot) Farmer Saša otkrio što se događa između njega i plavokose Edite Farma Frane (Foto: Screenshot) Farmeri Kristina i Matej imali su svašta za poručiti Frani: "Svi te tjeraju od sebe, daj šuti!"

Hana je imala vezu sa ženom!

Gazdarica Hana je u razgovoru s Aleksandrom otkrila da je bila u vezi sa ženom i to osam mjeseci. „to je sad završeno, bilo je prije Deena. Najozbiljnije ja sam strašno patila!“ rekla je Hana. Aleksandra je isto priznala da je imala nešto sa zgodnom menadžericom iz Dubrovnika! Zvala se Petra i crnka je. Nakon tog razgovora cure su odlučile da će spavati zajedno u gazdaričinoj kući. Naime Hana je već prije izjavila „da ima sklonost prema ženama“ i to kada je masirala Yo na krevetu.

Farmerima treba nježnosti

Yo je izjavila da joj treba nježnosti. Naime posljednjih dana ona i Alen su si postali bliski:“ Alene zlato moje, jel' ima jedan dan da se tebi ništa ne dogodi“, dok Alen stalno masira Yo i tepa joj :“jube moja“. Navečer kada su svi u krevetu Yo i Alen se stalno nešto došaptavaju i škakljaju. Kućanica Yo očito je u farmeru Alenu našla nježnosti koja joj nedostaje. Alen je i izjavio da bi on želio da Yo se raživčani tako ;“da ju on može smiriti!''

Tko se sviđa farmeru Stipi

Yo je komentirala: “Stipe šta ti i Aleks mutite!“. Stipe je odgovorio da nema ništa i da ga svaki dan proganjaju tko mu se sviđa. Cure su zaključile:“da je Stefani poludila za njim!“, dok Stipe misli da nema tu ništa. Jelena ga je podbadala: “Ali samo ju je malo u prošlosti..!“, na što su se počeli smijati.

Više na www.farma.novatv.hr i u večerašnjoj emisiji u 20 sati na Novoj TV.