Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Kaliforniji

Cessna se srušila na stambeno naselje, poginulo petero ljudi, dvoje ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju u popodnevnim satima zrakoplov tipa Cessna 414A Chancellor srušio se na stambeno naselje Yorbe Linde u kalifornijskom okrugu Orange. Vatrogasci su odmah izašli na mjesto događaja.

Vatrogasci su odmah izašli na teren nakon dojave o rušenju Cessne. Zrakoplov se srušio usred stambenog naselja, nakon čega je vatra zahvatila dvije kuće u četvrti Yorba Linda, piše lokalni portal The Orange County Register

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Poginulo je petero ljudi, piše RT. Dvije ozlijeđene osobe prevezene su u bolnicu. Američki mediji javljaju kako se radi o pilotu te dvije muške i dvije ženske osobe koje su bile u kućama.

Prema podacima, vlasnik zrakoplova privatna je osoba iz Oregona. Radi se o zrakoplovu Cessna 414A Chancellor, avionu s dva motora i osam sjedala.

Zrakoplov je netom prije pada krenuo iz zračne luke Fullerton Minicpial i nije jasno što je moglo uzrokovati pad.

Snimke koje su s mjesta događaja objavili stanovnici pokazuju kako je požar zahvatio kuće, a čuli se povici da se ljudi drže podalje od zgrade.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene