Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bilo je i alkohola

VIDEO Harmonika, pjesma, rakija: Dodik se sprda s Predsjedništvom BiH, pogledajte koga je doveo u svoj kabinet

Milorad Dodik ispunio je obećanje i u ponedjeljak u zgradu Predsjedništva BiH doveo - harmonikaša.

Nakon što je u petak najavio da će se u ponedjeljak iz zgrade predsjedništva BiH čuti pjesma, Milorad Dodik to je obećanje i ispunio.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Brz odgovor Dodikov sin o tome da je dobio hrvatsko državljanstvo: "Vidim da sam postao hrvatski državljanin..." Milorad Dodik i Vladimir Putin Planira "ekonomsku uniju" Dodika baš briga za američke sankcije: "Imam druge prijatelje, Vučića, Putina i Orbana..."

U 11 sati trebala je početi sjednica Predsjedništva, a Dodik je prije toga u svom kabinetu pjevao s harmonikašem. Fotografije i snimke, koje je na Twitteru objavila njegova stranka SNSD, otkrivaju da je bilo i alkohola.

''Već dugo se pjesme s ljepšom temom nisu čule u Sarajevu. Prolaznici pored zgrade Predsjedništva zastanu da uživaju u glazbi'', napisali su ispod snimki. 

Dodik je u petak pozvao i novinare da se pridruže veseloj atmosferi u kabinetu, a rekao je da će pjevati pjesmu ''Nema te više Alija''.

Dio je to strategije koju Dodik i njegovi politički istomišljenici provode od kraja srpnja kada su odlučili da će srpski dužnosnici u tijelima državne vlasti BiH blokirati njihov rad i donošenje odluka sve dok se ne povuče zakon o zabrani nijekanja ratnih zločina što ga je nametnuo bivši visoki predstavnik Valentin Inzko.

Dodik je naknadno zaoštrio retoriku pa je najavio korake koji bi de facto vodili odcjepljenju Republike Srpske od BiH jer u tom entitetu planiraju usvojiti zakone kojima bi onemogućili djelovanje oružanih snaga BiH te državnih policijskih i pravosudnih tijela.

Novi rok koji je postavio sam Dodik za provedbu tih koraka je 26. listopada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene