Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Imovinski cenzus"

Ministrica Murganić: "Moje dijete zaista ne bi trebalo imati besplatne udžbenike"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je klub Milana Bandića tražio uvođenje besplatnih udžbenika za sve, ministri su komentirali mogućnost uvođenja socijalnog kriterija.

Ministar financija Zdravko Marić rekao je kako treba napraviti razliku. "Kada razgovaramo o socijalnim kriterijima, o imovinskom cenzusu, sigurno su to elementi koje treba uključiti, kako bi se ipak napravila razlikovnost", smatra ministar.

Pročitajte i ovo Kritike na mjeru otpisa dugova (Foto: Dnevnik.hr) - 3 "Zakon ima propusta" Zagreb nije jedini: I dalje pljušte kritike na mjeru otpisa dugova bogatašima Ministar financija Zdravko Marić (Foto: Dnevnik.hr) Afera Hotmail Ministar Zdravko Marić jedva uspio odgovoriti: "Nisam sudjelovao u aktivnom dijelu pisanja zakona"

Ministrica demografije Nada Murganić ne misli da bi baš svi trebali imati besplatne udžbenike. "Moje dijete…. nemam doduše školsko dijete, ali zaista ne bi trebalo imati besplatne udžbenike jer na ovaj način ćemo zaista sva sredstva koja imamo na raspolaganju usmjeriti samo na jednu aktivnost, a to možda nije dobro", izjavila je ministrica.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene