Obavijesti Video Pretražite Navigacija
delegacija na mirogoju

Danas bi mu bio rođendan: Na Bandićevu grobu svijeću zapalila i Natalija Prica

Milan Bandić danas bi slavio 66. rođendan. Njegovi suradnici na Mirogoju su mu odali počast te zapalili svijeće i položili vijence.

Brojni Bandićevi suradnici položili su vijence i zapalili svijeće na njegovu grobu na Mirogoju da bi obilježili njegov 66. rođendan.

Podsjetimo, Milan Bandić preminuo je 28. veljače 2021. godine od posljedica srčanog udara, a za gradonačelnika Zagreba izabran je čak šest puta.

Među okupljenima bili su i Nenad Predovan, predsjednik stranke BM 365, članica stranke Gordana Rusak te Ivica Lovrić - nekadašnji pročelnik za odgoj i obrazovanje; zatim Slavko Kojić, nekadašnji pročelnik za financije te Natalija Prica - nekadašnja zastupnica stranke u Gradskoj skupštini.

Pročitajte i ovo Provjereno: Milan Bandić - 3 Sve afere bivše vlasti Nakon smrti Milana Bandića uslijedile ostavke, smjene, istrage i uhićenja: "Ne smije se dogoditi to da se sve svede na 'sjaši Kurta, uzjaši Murta'"

Pročitajte i ovo Andrija Jarak razgovarao je s Pavlom Kalinićem - 4 Iznenada preminuo Iz Grada potvrdili kada će se održati komemoracija i sprovod Milana Bandića

"U ovim tužnim trenucima kroz glavu mi prolazi naše 30-godišnje prijateljstvo obilježeno uspjesima i neuspjesima. Pun sam lijepih uspomena na vrijeme koje sam proveo s tim čovjekom", rekao je Kojić te dodao da će nastojati poduzeti sve što je u njegovoj moći da stranka ostane na političkoj sceni i postigne barem iste rezultate koje je postigla kada je Bandić bio živ.


 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene