Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Decidirana osuda

Plenković objasnio zašto danas nije posjetio mjesto incidenta kod Knina: "Nemoguće da na današnji dan budem na toliko mjesta"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Plenković ponovno je komentirao incident u Uzdolju kod Knina gdje je sinoć pet osoba ozlijeđeno u kafiću dok su gledali prijenos utakmice beogradske Crvene zvezde.

"Mislim da ogromna većina ljudi u Hrvatskoj želi normalan život i normalan suživot Hrvata i svih manjina koje žive ovdje. Oni koji zagovaraju nesnošljivost ne žele dobro Hrvatskoj i funkcioniranju našeg društva. To u konačnici nije dobro ni za manjine u susjednim zemljama", poručio je Plenković.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Neugodna snimka Plenković naložio stranačkoj mašineriji: ''Nosite im kući listiće, organizirajte kombije..." Andrej Plenković Zadnji dan kampanje Plenković vrlo ležerno komentirao snimke na kojima vrijeđa DP i Most: Na jedno je zamalo umro od smijeha

Upitan je li danas ipak trebao obići kninsko područje uzvratio je kako je nemoguće da na današnji dan bude na toliko mjesta. "No, kad sam o događaju primio informaciju od ministra unutarnjih poslova vrlo decidirano sam to osudio", poručio je.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković je u četvrtak poslijepodne posjetio Koprivnicu, Renesansni festival, te Podravku gdje se sastao s predsjednikom Uprave Marinom Pucarom.

Premijer se u Koprivnici sastao i sa županom Darkom Korenom, predstavnicima Koprivničko-križevačke županije, saborskim zastupnicima, koprivničkim gradonačelnikom Mišelom Jakšićem i njegovim suradnicima.

U pratnji premijera Plenkovića bili su ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat, ministrica poljoprivrede Marija Vučković te ministar turizma Gari Cappelli. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene