Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UPS

Prisjetimo se: Padovi hrvatskih političara kojima smo se smijali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Padala je Vlada, padali su i političari, neki čak doslovno. Baš ti trenutci zabavili su javnost, stoga vam donosimo najbolje od njih.

Prisjećanje na padove naših političara prizvao je jučer predsjednik Vlade Andrej Plenković. Naime, izbjegavajući novinare i žurivši se da što prije uđe u prostorije stranke, posrnuo je i umalo pao. Do direktnog pada, zahvaljujući zaštitarima, nije došlo.

Pročitajte i ovo Ilustracija USUSRET IZBORIMA Jesu li političari odgovorni za govor mržnje ispod svojih objava na društvenim mrežama? Ilustracija Puno nesreća Crni led okovao je Njemačku: Stanovnicima stiglo upozorenje, vatrogasci proglasili izvanredno stanje

Takve sreće nije bio bivši predsjednik Ivo Josipović, kojemu su stepenice naprosto pobjegle. Na proslavi 20 godina Demokratske zajednice vojvođanskih Hrvata, zagazio je u prazno i lakše ozlijedio ruku.

Do ozljede nije došlo, iako je lako moglo, u slučaju pada Milana Bandića. On je baš poput mačke prije osam godina klizio po snijegu, u čarapama. Srećom, na odlasku je imao pomoć, pa više nije padao, ali je pokazao da čarape na ledu baš i ne pomažu.

I dok su neki gubili tlo pod nogama zbog ravnoteže i vremenskih uvjeta, bivši premijer Zoran Milanović tlo je hvatao skokom s oklopnog vozila. Bezuspješno. I tu je osiguranje imalo posla. A on je hladno priznao da se pravio važan.

Je li se i Mirela Holy samo pravila važna ili je stvarno smatrala da su visoke potpetice pogodne za planinarske putove? Kako god bilo, ona je zbog njih čak dva puta završila na podu.

Koliko god javnost zabavljali padovi političara, vjerujemo da njima nije ugodno. Ako ništa, uvijek im za utjehu ostaje ona stara narodna – nije bitno koliko puta padneš, nego koliko puta ustaneš.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene