Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pravio sam se važan'

VIDEO Milanović pao s oklopnog vozila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović danas je sa suradnicima obišao petrinjsku vojarnu 'Pukovnik Predrag Matanović'. Pri obilasku je ušao u jedno oklopno vozilo s kojeg je pao.

Premijer Zoran Milanović danas je posjetio petrinjsku vojarnu 'Pukovnik Predrag Matanović'. Tijekom posjeta predstavljeno mu je borbeno oklopno vozilo 'Patria' AMV 8x8, a obići će stare i nove radne i smještajne objekte vojarne.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija na odmoru Čeh fotografirao divovske valove na Kanarima: Pao u more i poginuo Andrej Plenković Odbacio sučeljavanje Plenković otkrio koliko je donirao HDZ-ovoj kampanji pa opleo po Milanoviću: "Svakog dana se budi i lupeta sa svojim primitivizmom"

Prilikom obilaska borbenih vozila premijer je u jedno od njih ušao, no pri izlasku se nije vratio istim putem kojim je ušao nego je svojevoljno odlučio skočiti s vozila. Krivo je doskočio te pao na zemlju, no ubrzo se pridigao.

'Bio sam nespretan', prokomentirao je premijer. 'To je život, čovjek pada i podiže se. Pravio sam se važan, no ne osjećam nikakve posljedice', rekao je novinarki Dnevnika Nove TV premijer Milanović.

>> VIDEO Bandić podrignuo na mikrofon

S premijerom su u obilasku vojarne bili i ministar obrane Ante Kotromanović, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general pukovnik Drago Lovrić, zapovjednik Hrvatske kopnene vojske (HKoV) general bojnik Dragutin Repinc, zapovjednik Zapovjedništva za potporu (ZzP) general bojnik Mate Ostović te zapovjednik Gardijske motorizirane brigade (Gmtbr) brigadir Boris Šerić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene