Obavijesti Video Pretražite Navigacija
posljedice napada

Na zgradi Vlade vidljivi tragovi pucnjave: U pročelju i prozorima rupe od metaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
22-godišnji napadač jutros je u rafalnoj paljbi iz automatskog oružja ranio policajca ispred zgrade Vlade na Markovu trgu. Tragovi pucnjave i rupe od metaka vidljive su na pročelju zgrade Vlade.

22-godišnji napadač jutros je u rafalnoj paljbi iz automatskog oružja ranio policajca ispred zgrade Vlade na Markovu trgu. Tragovi pucnjave vidljivi su na Banskim dvorima.

Pročitajte i ovo Napadač na policajca pred Vladom Na društvenoj mreži Napadač s Markova trga u jezivoj objavi oglasio se nakon krvavog napada: "Dosta je bilo prevara" Slika nije dostupna Čula rafalnu paljbu Prodavačica iz trgovine na Markovu trgu: "Ranjenom sam odnijela vode, a hitna nije ni došla"

Rupe od metaka u pročelju i na prozorima zgrade Vlade ostale su nakon pucnjave u kojoj je jutros nešto iza osam sati ranjen 31-godišnji policajac. On je, srećom, stabilno i nalazi se u bolnici gdje je prošao višesatnu operaciju.

Mladić (22) iz Kutine koji je izvršio sumanuti napad ubio se u obližnjem Jabukovcu, a motiv napada još nije poznat.

Tijekom popodneva i večernjih sati traju pretresi u kućama u selu kod Kutine, a otac 22-godišnjaka je završio na ispitivanju u policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene