Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neizvjesna sudbina brodogradilišta

Ministar Horvat o Uljaniku: "Do 25. siječnja ćemo imati barem dva iskaza ozbiljnog partnerstva"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog velikog interesa potencijalnih investitora za spas Uljanika i 3. maja, produžen je rok za dubinsko snimanje papira s 18. na 24. siječnja.

Pritom rok za dostavu obvezujućih ponuda ostaje 25. siječnja. Ne pristignu li ozbiljne ponude do tada, nije izvjesno održavanje brodogradnje u Rijeci i Puli, na čije je saniranje samo prošle godine potrošeno više od dvije i pol milijarde kuna.

Pročitajte i ovo Odluka od nagodbi Uljanika i 3. maja odgođena, država predlaže osiguranje plaćanja Zakazano za 30. ožujka Odluka od nagodbi Uljanika i 3. maja odgođena, država predlaže osiguranje plaćanja Radnici 3. maja u redu za hranu (Foto: Dnevnik.hr) Traže plaće i opstanak škvera Radnici 3. maja u redovima za hranu iz humanitarne donacije: "Došli smo do kraja"

"Ostaje još minimlano jedna milijarda kuna za platiti tijekom prvog tromjesečja ove godine. Ogromni iznosi, to sve skupa što smo i što ćemo platiti to je vrijednost Pelješkog mosta", kazao je ministar financija Zdravko Marić.

"Mogu potvrditi da interesa ima. Četiri potencijalna partera jesu u data room-u i rade dubinsko snimanje, očekujemo još jedna iskaz interesa i ja sam siguran da ćemo zaključno s 25. imati barem dvije ozbiljne ponude i barem dva iskaza ozbiljnog partnerstva", najavio je ministar gospodarstva Darko Horvat.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene