Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ulice pod vodom

VIDEO Kaos u Splitu: Ogromna količina kiše potopila grad, vode je ponegdje bilo i pola metra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Splitu je u petak do večernjih sati palo 65,5 litara kiše po četvornom metru, izvijestili su večeras iz Državnog hidrometeorološkog zavoda, dok su vatrogasci naveli kako su intervenirali više desetaka puta u svim dijelovima grad da bi sanirali vodu.

 

Pročitajte i ovo U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je Josip Markotić Neslaganja Raskol u Mostu: Splitski gradski vijećnik napustio stranku, nema ga na listi za Sabor

Na više desetaka mjesta u Splitu interveniralo je 25 vatrogasca koji su ispumpavali vodu iz podruma i prizemnih prostorija te podizali šahtove da se u njih slije voda koja je preplavila prometnice, rekli su Hini u županijskom vatrogasnom operativnom središtu.

 

Tijekom predvečernjih sati snažna kiša obrušila se na Split poplavivši većinu gradskih prometnica te mnoge podrume i prizemne prostorije među kojima i Dioklecijanove podrume.

Vodene naplave na prometnicama i kiša usporavali su promet na splitskim ulicama pa su se mjestimično stvarali zastoji i gužve u prometu, posebice na izlazu iz Splita prema Trogiru i Omišu.

 

Meteorologinja Dnevnika Nove TV Maja Bubalo najavila je kako će vikend biti nestabilan, a na kopnu u subotu lokalno može biti obilnih pljuskova s grmljavinom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene