Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otužni ukrasi

FOTO OFUCANA DRVCA: Osječani šokirani božićnim dekorom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Božićna drvca su jučer uklonjena i u Grad stižu dva nova bora koja će biti donirana.

Građani Osijeka bili su prilično šokirani kada su vidjeli kakva je božićna drvca Grad postavio ispred katedrale sv. Petra i Pavla, a nakon njihovog negodovanja Grad ih je u utorak uklonio i najavili su postavljanje novih borova, javlja Glas Slavonije.

Pročitajte i ovo Mirni prosvjed Spasimo Kozjak u Kaštelima - 3 Incijativa "Spasimo Kozjak" Ne žele novi ulaz u grad, na prosvjed pozvali i gradonačelnika: "Razaraju nas i guše" Ivan Radić SADRŽAJNO Ovako se Osijek priprema za Božić i Novu godinu: Besplatne porcije fiš-paprikaša, svjetlosne instalacije i - bez vatrometa

Upaljeno je najljepše božićno drvce na svijetu

Ofucana drvca su naime s jedne strane bila praktički potpuno gola, bez ijedne grane, a lampice koje su bile postavljene visile su preko nekoliko grana tako da je s njima samo pojačan otužni dojam božićnih drvca.

Razočarani građani su već prvog dana kada su drvca postavljena u nevjerici prolazili pored njih, a neki su komentirali da izgledaju kao da su ih 'napali dabrovi'.

Novi borovi će Osijeku biti donirani, tako da Grad neće imati dodatnih troškova, a Osiječani će dobiti bor kakvog zaslužuju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene