Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mole za strpljenje

Zagrebačke ceste objavile kako je nastala rupa na cesti koja je šokirala stanovnike Malešnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rupa duboka oko metar i pol otvorila se nasred ceste u zagrebačkom kvartu Malešnica u srijedu. Sanacija je u tijeku, a očekuje se da će cesta na križanju ulice Ante Topića Mimare i Marka Viriusa biti asfaltirana u ponedjeljak.

Iz Grada Zagreba danas su poslali objašnjenje kako je došlo do toga da se na cesti u Malešnici otvori rupa duboka oko metar i pol na križanju ulice Ante Topića Mimare i Marka Viriusa. Ekipe Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o. na terenu su od ranog jutra i utvrdile su da je došlo do puknuća armirano-betonskog zida kolektora javne odvodnje, javili su te zamolili građane za strpljenje dok se šteta ne sanira.

Pročitajte i ovo Beba - 3 Na snazi od sredine travnja Grad Zagreb diže naknadu za novorođenčad, bit će značajno viša Slika nije dostupna uzrok puknuta cijev? Otkriveno zbog čega je propala cesta u zagrebačkom predgrađu? Auto završio u rupi, vozač u bolnici

"Nastavno na propad ceste koji se dogodio jučer na križanju ulice Ante Topića Mimare i Marka Viriusa na Malešnici u Zagrebu, obavještavamo vas da su ekipe Vodoopskrbe i odvodnje d.o.o. na terenu od ranog jutra, te kako je utvrđeno da je došlo do puknuća armirano-betonskog zida kolektora javne odvodnje.

U tijeku je priprema izrade oplate za zatvaranje oštećenog zida na kolektoru. Nakon navedenog slijedi betoniranje, zatrpavanje i priprema prometnice za sanaciju asfalta koja je predviđena za ponedjeljak 7.9.2020. Sve radnje vode se u koordinaciji s nadležnim službama radi sigurnosti prometa i građana koje ovim putem molimo za strpljenje te da koriste zaobilazne pravce. O tijeku sanacije ćemo vas pravodobno informirati", priopćili su iz Grada Zagreba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene