Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba privedena

Strava u zagrebačkoj Dubravi: U pucnjavi na ulici ozlijeđena žena - ''Vraćala se iz crkve. Jedan metak pogodio je nju, a drugi auto''

U nedjelju ujutro u zagrebačkoj Dubravi vatrenim je oružjem ozlijeđena žena. Policija je privela osobu koju se povezuje s pucnjavom.

U nedjelju oko 9:50 u Retkovcu, u zagrebačkoj Dubravi, na ulici je vatrenim oružjem ozlijeđena žena, javila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija uhićen muškarac Pucao je po gradu uz hrvatsku granicu, a onda i na policiju: Mjesto je bilo pod opsadom do dugo u noć Snimka nadzorne kamere - 1 Policija ima puno posla Veliki broj provala u Zagrebu: ''Prije nisi mogao nekom odnijeti kvačicu sa štrika''

Osoba koju se povezuje s pucnjavom je privedena i kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Svjedoci su za portal 24sata kazali da je napadač ženu čekao da se vrati iz obližnje crkve.

''Čuli smo dva pucnja i izašli van. Žena je bila na cesti i zvala upomoć. Jedan metak pogodio je nju, a drugi susjedov auto. On je prvo samo stajao ondje s pištoljem, a onda probao odšetati. Jadna žena se vraćala iz crkve'', ispričala je jedna od svjedokinja.

Kako doznaje Jutarnji list, nesretna žena u pucnjavi je lakše ozlijeđena, a liječničku pomoć pružaju joj u KB-u Dubrava. Napadač je po izvorima Jutarnjeg bivši suprug, koji je navodno i ranije napadao svoju bivšu ženu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene