Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKA POTRAGA U TIJEKU

Policija objavila nove detalje ubojstva u Zagrebu: Ubojica nesretnoj ženi zadao više udaraca po glavi pa pobjegao

Zagrebačka policija izvijestila je u nedjelju da i dalje tragaju za ubojicom koji je u stanu u Prečkom usmrtio 57-godišnju ženu.

Iz PU zagrebačke objavili su u nedjelju nešto više informacija o ubojstvu žene čije je tijelo pronađeno u subotu oko 10:30 u stanu u zagrebačkoj Štefanićevoj ulici.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

"Dežurna zamjenica županijskog državnog odvjetnika uz stručnu pomoć ekipe za očevide policijskih službenika Policijske uprave zagrebačke provela je očevid kojom prilikom je utvrđeno kako je između 25. i 26. ožujka 2022. godine, nepoznati počinitelj zasad neutvrđenim predmetom usmrtio 57-godišnjakinju zadavši joj više udaraca po glavi uslijed kojih je na mjestu događaja preminula.

Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a za osobom koja se dovodi u vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela intenzivno se traga", navode u priopćenju.

''Tijelo 57-godišnjakinje je pronađeno u subotu ujutro, kada su ispred njezinog stana došli radnici postavljati stolariju. U stanu je živjela sa svojim suprugom. S njim je dan ranije viđena u šetnji. U subotu ga nije bilo u zgradi'', izvijestio je u subotu reporter Dnevnika Nove TV Ivan Čorkalo.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene