Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

kaznena prijava

Pritvoren 37-godišnjak osumnjičen da je eksplozijom plina uništio splitsku pizzeriju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pritvoren mladić osumnjičen da je izazvao eksploziju plina u kojoj je uništena još neotvorena pizzerija.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom kojeg su priveli zbog sumnje da je izazvao eksploziju plina u još neotvorenoj splitskoj pizzeriji 4. svibnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih Slika nije dostupna krim istraživanje u tijeku Policija o snažnoj eksploziji koja je potpuno uništila splitsku pizzeriju: "Sumnjamo da je počinjeno kazneno djelo"

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 4. svibnja 2019. u Vinkovačkoj ulici u Splitu u ugostiteljskom objektu koji nije bio u komercijalnoj uporabi izazvao eksploziju plina uslijed čega je došlo do znatnih oštećenja prostora", kaže se u priopćenju policije.

Muškarac je, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom", uz kaznenu prijavu predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene