U eksploziji plina uništena je još neotvorena splitska pizzerija. Policija provodi kriminalističko istraživanje, no prema dosadašnjim informacijama sumnjaju da je počinjeno kazneno djelo.

Galerija


Eksplozija u splitskoj pizzeriji u Vinkovačkoj ulici, koja je tek trebala biti otvorena, odjeknula je u subotu u oko 16 sati.

Vezani članci Vice Mihanović HDZ-ov kandidat za Split najavio gradnju četiri dječja vrtića i 150 stanova, a planira i osnivanje dugoočekivanog azila za životinje Splitske ulice u magli - 1 Splićani već dva dana u magli: Meteorolog objasnio zašto je ova pojava na jugu tako rijetka i kako to da se baš sad pojavila

Prve informacije govorile su da je riječ o eksploziji plina, a detonacija je bila toliko snažna da je unutrašnjost pizzerije potpuno uništena.

Čini se ipak da do eksplozije nije došlo slučajno, jer se policija oglasila u nedjelju oko podneva priopćenjem u kojem kažu da sumnjaju da je počinjeno kazneno djelo.

Eksplozija plina u splitskoj pizzeriji (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 5
Eksplozija plina u splitskoj pizzeriji (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 1 Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

"U odnosu na događaj eksplozije plina, jučer u ugostiteljskom objektu u Splitu, provodi se daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih činjenica i rasvjetljavanja okolnosti događaja. Prema za sada prikupljenim informacijama sumnja se da je počinjeno kazneno djelo", stoji u policijskom priopćenju.

Eksplozija plina u splitskoj pizzeriji (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 5
Eksplozija plina u splitskoj pizzeriji (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL