Obavijesti Video Pretražite Navigacija
preprodavačice

Napravile laboratorij za uzgoj: Policija kod dvije žene u stanu na Trešnjevci pronašla više od tri kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija prijavila je 42-godišnjakinju i 35-godišnjakinju u čijem stanu na Trešnjevci je pronađen laboratorij za uzgoj indijske konoplje i 3,1 kilogram marihuane namijenjene za daljnju preprodaju.

Policija je precizirala da je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da su osumnjičene u laboratoriju uzgajale marihuanu koju su sušile, usitnjavale, vagale i pakirale radi daljnje preprodaje.

Uz marihuanu, osumnjičenice su nabavljale smolu konoplje i psilocibin namijenjene daljnjoj preprodaji, dodala je PU zagrebačka.

Temeljem sudskog naloga u stanu 35-godišnjakinje je pronađen šator za umjetni uzgoj bilja s instaliranim sustavom za osvjetljavanje i ventilaciju u kojem se nalazilo devet stabljika konoplje visine od 35 do 115 centimetara, 3130 grama marihuane pakirane u 36 paketa i staklenki, 0,5 grama smole konoplje, 6 grama psilocibina, dvije digitalne vage s tragovima droge, predmeti za pakiranje droge i novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Printscreen Infomer) ZBOG 50.000 EURA Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nesreća na A6 Policija objavila detalje strašne prometne nesreće u tunelu Čardak: Vozač kombija udario u prikolicu kamiona i poginuo

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenice su predane pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnesena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene