Obavijesti Video Pretražite Navigacija
divljao i uralo na ispitivanju

Osumnjičeni za ubojstvo u Rijeci prebačen u zatvorsku bolnicu u Zagrebu

Muškarac (36) osumnjičen za nasilno ubojstvo 67-godišnje žene u riječkom kafiću prebačen je danas iz riječkog istražnog zatvora u zatvorsku bolnicu u Zagrebu.

Za sad nije poznato boluje li od nekih psihičkih poremećaja. No tijekom jučerašnjog ispitivanja u Županijskom državnom odvjetništvu, 36-godišnjak je divljao, urlao i želio se istrgnuti iz ruku djelatnika Interventne policije.

Pročitajte i ovo Prosvjed radnika Autotroleja Traže bolje uvjete Radnici javnog gradskog prijevoznika u Rijeci prosvjeduju: "Izrabljuje ih se i plaća ispod minimalca" Nermin Sulejmanović Monstrum Nermin Sulejmanović Sahranjen nakon što mu je tijelo četiri mjeseca bilo u hladnjači: Bivšu suprugu brutalno ubio pred djetetom

Zbog brutalnog napada optužen za jedno od najtežih kaznenih djela u našem Kaznenom zakoniku - teško ubojstvo.

Doc. prim. dr. sc. Nadica Buzina, pročelnica Zavoda za forenzičku psihijatriju "Dr. Vlado Jukić" u Vrapču, pojasnila je da se najčešće takvi užasni oblici nasilnog ponašanja povezuju s psihijatrijskim pacijentima, makar to u biti ne mora biti tako.

"Pravi duševni bolesnici su rijetko kada agresivni, znači manje su agresivni od nekakve opće populacije", naglasila je dr. sc. Buzina u Dnevniku Nove TV u utorak.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene